Fadderverksamhet

BLI FADDER OCH FÅ EN VIDEOHÄLSNING FRÅN DITT FADDER-BARN VARJE MÅNAD – DENNA SERVICE ÄR VI RÄTT SÅ ENSAMMA OM

DENNA FLICKA HAR EN FADDER I SVERIGE, SOM HON I EN VIDEOHÄLSNING TACKAR! HON KAN NU GÅ I SKOLAN, TACK VARE DEN GÅVA HON FÅR VARJE MÅNAD.

DESSA BARN BEHÖVER FADDRAR

KLICKA PÅ LÄNKEN. DESSA BARN SÖKER VI AKUT FADDRAR ÅT!

– FLERA FADDERBARN KOMMER

Vet du om att du kan hjälpa ett barn som lever under fruktansvärda förhållanden från endast 300kr /månad. Det är inte mycket du får om du ska handla för 300kr här i Sverige. Kanske ett par pizzor. Men för dessa barn gör den här summan stor skillnad. Flera av de barn som vi söker hjälp för, lider dubbelt. Dels har de inte mat för dagen, En del av dessa barn har alkoholproblem i familjen där de lever otryggt.. Genom din gåva ger du ett av dessa barn ett nytt hopp för framtiden.

Jörgen & Florence Milton, Vetlanda

Vi som bedriver det här missionsarbetet, heter Jörgen och Florence Milton. Vi gör det inte med stora pengar och många anställda, men med ett stort hjärta för människor i nöd. Vårt hjälparbete startade redan 1995, men då under namnet Barmhärtighetsmissionen. Idag heter vi God in Action och är en kristen mission. Man kan säga att vi har samlat på oss mer än en kvarts sekels erfarenhet, när det kommer till att hjälpa människor humanitärt. I Indien men även på Filippinerna.

FADDERARBETET!


OBS! FÖR DE INDISKA BARNEN HAR VI UTELÄMNAT NAMN PÅ GRUND AV SÄKERHETSSKÄL I LANDET. EFTERSOM DETTA ÄR EN KRISTEN VERKSAMHET OCH DET RÅDER FÖRFÖLJELSE. SOM FADDER FÅR DU SEDAN GIVETVIS VETA DERAS NAMN.

FILIPPINERNA – NYTT!

Tillsammans med Pastor Mark Peneranda! och hans fru Joy, så bedriver vi ett evangeliskt arbete bland barn och ungdomar på ön Guimaras på Filippinerna. (På bilderna och video kan ni se arbetet med evangelisation på skolor i området.

INDIEN – NYTT!

Barnen på bilderna nedan har fått skolmaterial av oss (Deras ansikten är dolda eftersom förföljelse råder)